Първоначално публикувано от spe4elist
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 бензин, добър избор?
Collapse
X
-
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
-
Здравейте,
Нов съм във форума и още не съм карал Алфа. Решил съм да си купя една и също се колебая между 156 и 147. Харесал съм две 156-ци и една 147, но не могa да реша какво да правя: Доста са различни, всяка си има предимства и недостатъци и решението няма да е лесно. Това са манекенките, желаещи да ми станат държанки:
Код:Alfa 156 Alfa 156 Alfa 147 ---------------------- ---------------------- -------------------- Двигател 1.6 бензин 1.9 дизел 1.9 дизел - Купе 4 врати, седан 4 врати, седан 4 врати, хечбек - Година на производство 1998 2002 2002 - Километри по показание 82000 87000 85000 - Цвят Небесносин (готин е, Сребрист (стандартен) Тъмносин металик но не е металик) металик - Тапицерия Плат, син Плат, тъмно сив Светлосива кожа - Airbags 1 12 !!! 4 - Климатизация Климатик Двузонален Климатроник Двузонален Климатроник - Бордкомпютър Не Да Да - Озвучаване Има говорители, Оригиниален Радио- Оригинално Радио със CD няма радио касетофон (за смяна…) - Джанти и гуми Обикновени джанти с Оригинални лети джанти Оригинални лети джанти тасове, почти нови гуми в добро състояние гуми в добро състояние - Видимо външно Много добро, има една Много добро Много добро. Оглеждах я състояние дълга пуканатина на след проливния дъжд във боята на задната броня Варна в събота и забе- в горния край успоред- лязах, че предния и но на линията на капа- десен фар е запотен ка на няколко милимет- отвътре, явно е попад- ра от него нала влага от някъде - Видимо Перфектно, всичко из- Добро, но има видимо Пефектно, и тук всичко състояние на глежда толкова ново, по-износен вид от дру- изглежда като ново двигателния че е чак подозрително, гите две (по захабени отсек има кора под двигателя, части, някой пукнати двигателя не се чува пластмаси, дреболии) при затворен капак - Видимо Отлично, тапицерията и Добро, има някой счу- Много добро, тапицерията състояние на багажника са като нови, пени пластмаси (напри- е като нова, липсва дол- купето отвътре таблото и волана не са мер духалките на клима- ната кора в багажника, и багажника излъскани от употреба тика за задните места), липсва пластмасова част тапицерията има начен- от бутоните за упраление ки на захабяване на стъклата на шофьор- ската врата, но работят - Цена 4900 8500 8900
Но все пак, ще е добре да ми дадете още мотивация (освен моите чувства и страхотния дух, който усещам в този форум) защото съм се загледал и в един Mitsubishi Galant, който също е хубавец, макар и по-грубичък ...
Comment
-
Добре де, като си ги виждал и трите, нямаш ли едно такова вътрешно чуство коя точно е твоята кола......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
колега според доводите, които си дал, заставам зад 147-цата като първа кола и дизела 156 на второ, третата отпада, за 156-цата май не е мн запазена, и мисля за тея пари в това състояние според думите ти не става!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Колега и аз допреди 2 седмици се двоумях в избора си, и накрая си взех 156- 2,0.Колата е супер няма какво да се чудиш. За разход понеже карам извънградко доста ми дава разход около 12 литра, но това е и защото градско я карам на къси разстояния и затова.Докато загреее и съм я изгасил. Няма да сбъркаш.Взимай смело.Като седнеш в нея ще усетиш ако е твоята кола .
Comment
-
galfa, кола на 11 години няма как да е във фантастично състояние, и ако наистина имаш финансовата възможност да си позволиш някоя от другите 2 коли, смело скачай на тях. За предимствата на дизеловата моторизация при 156/147 има предостатъчно изброени факти и примери във форума, просто почети малко.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де, като си ги виждал и трите, нямаш ли едно такова вътрешно чуство коя точно е твоята кола.......Честно казано, най ми харесва бензиновата 156-ица. Намирам я за по-красива от 147-цата. А дизеловата 156-ица много старателно ми я хвалят, а аз виждам с очите си, че е видимо значително по захабена от другата 156 въпреки, че са на едни километри, а на години е дори с една по-млада. Какво може да значи това, освен че километрите са фалшиви. А щом се опитват да ме излъжат за километрите сигурно ме чакат и други изненади. Бензиновата 156-ца, която верно е на 11 г., просто изглежда като нова, с изключение на тази пукантина в боята на задната броня. Видимо е купена от някой без големи възможности, защото е съвсем базов модел, без никакви екстри. На това може би се дължат и малкото километри (които според състоянието на колата ми изглеждат напълно реални). А малкия двигател говори, че собственника и не е бил състезател, което също може и да е причина за видимо доброто състояние на колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от galfa Покажи съобщениеАбе чувствата са едно, разума другоЧестно казано, най ми харесва бензиновата 156-ица. Намирам я за по-красива от 147-цата. А дизеловата 156-ица много старателно ми я хвалят, а аз виждам с очите си, че е видимо значително по захабена от другата 156 въпреки, че са на едни километри, а на години е дори с една по-млада. Какво може да значи това, освен че километрите са фалшиви. А щом се опитват да ме излъжат за километрите сигурно ме чакат и други изненади. Бензиновата 156-ца, която верно е на 11 г., просто изглежда като нова, с изключение на тази пукантина в боята на задната броня. Видимо е купена от някой без големи възможности, защото е съвсем базов модел, без никакви екстри. На това може би се дължат и малкото километри (които според състоянието на колата ми изглеждат напълно реални). А малкия двигател говори, че собственника и не е бил състезател, което също може и да е причина за видимо доброто състояние на колата.
и чуеш ли най-малко чукане откъм двигателя - бягай
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеgalfa, кола на 11 години няма как да е във фантастично състояние, и ако наистина имаш финансовата възможност да си позволиш някоя от другите 2 коли, смело скачай на тях. За предимствата на дизеловата моторизация при 156/147 има предостатъчно изброени факти и примери във форума, просто почети малко.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеВнимавай, закачи я на комп.
и чуеш ли най-малко чукане откъм двигателя - бягай
Comment
-
Първоначално публикувано от galfa Покажи съобщениеЗнам аз, че дизелите са добри. Имал съм и от двата вида, но двигателя не е всичко... Колкото до парите - да, мога да си позволя по-скъпите, но човек трябва да си постави някаква граница, защото ако дам 9 бона вместо 5, веднага ще изникне въпроса защо пък да не дам 12 вместо 9 за да взема това - 2005 г., facelift, 140 коня дизел Multijet - просто мечта...sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от galfa Покажи съобщениеТук вече ще ми трябва малко помощ. Как мога да закача на компютър кола, която се намира в автосалон? Този комп нещо преносимо ли е? От къде ще го взема? Аз обичам да шофирам и се кефя на хубавите коли, но те не са ми хоби до степен да се занимавам с тях технически...
Но все пак кеф цена няма.
Кво те притеснява, качваш се и я караш в сервиза.......
Иначе и с лаптоп става.
Попрочети повечко форума................
Успех.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от galfa Покажи съобщениеВидимо е купена от някой без големи възможности, защото е съвсем базов модел, без никакви екстри. На това може би се дължат и малкото километри (които според състоянието на колата ми изглеждат напълно реални). А малкия двигател говори, че собственника и не е бил състезател, което също може и да е причина за видимо доброто състояние на колата.
При всички положения 1,8 или 2,0 /пък за чудните дизели да не говорим/ са по-приятни за каране и носят по-голямо удоволствие, но да ти е "читава" колата според мен е по-важноLast edited by INTEGRALE; d.m.y г., 00:32.FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеА бе щом не ти е хоби и не ти се занимава, струвамисе, че има доста по-разумни марки от тази..............
Но все пак кеф цена няма.
Кво те притеснява, качваш се и я караш в сервиза.......
Иначе и с лаптоп става.
Попрочети повечко форума................
Успех.
И не мога да се кача на кола, която е собственност на автосалон и още не е регистрирана в КАТ, за да я карам по сервизи...
Comment
Comment